Izvor:Foto: Instagram printskrin/kaja_zutic

NEKAD SEKS SIMBOL SRBIJE: Glumica otišla na selo - muze koze

Izvor: Nportal

31.08.2024.

12:14

"Volim da radim po bašti, kosim, sadim, zalivam, pa čak i okopavam. To nekako tretiram kao vežbu za zatezanje mišića. "

Glumica i slikarka Katarina Žutić zamenila je život u gradu seoskom idilom, a sve poslove oko kuće radi sama, čak i muze koze. NJena neposrednost i otvorenost da govori o teškom radu na selu oduševila je mnoge.

Ćerka Svetlane Cece Bojković i pokojnog Miloša Žutića nasledila je od bake i deke kuću i raskošno seosko imanje, gde provodi najviše vremena.

- Priroda mi pruža mir, snagu, daje mi energiju i inspiraciju, a zaista ne uzima ništa zauzvrat. S druge strane, blizu sam grada i šta god da treba, mogu da stignem brzo i završim sve poslove začas, pa idem nazad u svoj mir i zelenilo - rekla je glumica za Stil.

Motika u šake

Sama orezuje i kreči voće, sama sadi povrće, a interesantno je da joj se baš tamo u prirodi rodila ljubav prema slikarstvu.

- Volim da radim po bašti, kosim, sadim, zalivam, pa čak i okopavam. To nekako tretiram kao vežbu za zatezanje mišića. Ranije sam sadila povrće, ali to je bilo dosta naporno, pogotovo krompir! Prvo zakažem kiropraktičara, pa onda "zagrćem" krompir ili ga vadim iz zemlje - objasnila je i dodala:

- Motika je čudo! Kad je oštra, čini ti se "vidi kako lako ide, ček, još malo ću", ali posle ne mogu da se pokrenem. Moja komšinica je imala koze, pa sam ih muzla jedno vreme i zauzvrat dobijala mleko da pravim sir. To sam baš volela! Koze su divna stvorenja, ali ona više nema koze... - rekla je Kaja Žutić za "Stil".

Žutićeva je od leta 2013. godine počela da se bavi i muzikom. Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme.

(Kurir)

#Katarina Žutić #glumica Katarina Žutić #Katarina Žutić Instagram #VIP