Izvor:Foto: Novosti, Profimedia

"Čekamo ili da se probudi ili ono drugo, najgore"

Izvor: Nportal

31.08.2024.

14:08

BORA Đorđević, poznat i kao Bora Čorba, još uvek je u bolnici u LJubljani i u teškom stanju. Menadžer „Riblje Čorbe", Bane Obradović, oglasivši se za jedne medije, objasnio je da sutacija u kojoj se roker nalazi „može da ode u svega dva pravca".

- Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca; ili da se izvuče ili ono drugo, najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo, ne daj Bože. U bolnici ima svu potrebnu negu - naglasio je Obradović.

BloombergAdria.com

Đorđević je, podsetimo, pre oko 10 dana hospitalizovan. „Riblja čorba" onda je otkazala sve nastupe do daljeg, dok se Bora ne oporavi.

Klinički konzilijum, prema nezvaničnim saznanjima domaćih medija, sastaje se svakog jutra kako bi zajedno odlučivali o tome šta treba uraditi kako bi se poboljšalo zdravstveno stanje rokera.  

NJegova svastika Daša za jedne je medije ispričala da ga supruga Dubravka svakodnevno obilazi i da joj nimalo nije lako.

BloombergAdria.com

- ...NJu doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo uz pratnju, nikog ne puštaju tek tako do njega. Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti... Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao - objasnila je bila ona za „Kurir".

(24 sedam)