Izvor:Foto: Profimedia

MLAD MESEC - 3. SEPTEMBRA: Melanholija, strah i zbunjenost

Izvor: Nportal

01.09.2024.

11:27

MLAD Mesec u Devici će obasjati nebo već 2. i 3. septembra 2024. godine, a to znači da započinje još jedan lunarni ciklus i najavljuje posebnu energiju novoga početka.

Mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa, ali i novog ciklusa u našim životima, pa ga možemo iskoristiti kao znak da nikada nije prekasno za novi početak. Dobra vest je da ne moramo puno da čekamo do ovoga trenutka, jer će mlad Mesec u Devici obasjati nebeski svod već 2. i 3. septembra 2024. godine, piše Forever Conscious.

Merkur, vladajuća planeta Device, upravo je izašao sa svog retrogradnog putovanja, tako da bi stvari mogle delovati malo usporeno pod ovim mladim Mesecom. Možda osećamo da se sve odugovlači i možda ti novi počeci mogu izgledati pomalo nedostižnim. Iako moramo da vežbamo malo strpljenja, ovaj mlad Mesec će biti naš sjajni svetionik tokom ovog meseca.

BloombergAdria.com

Mladi Mesec otvara prolaz za pomračenje

Septembar donosi snažno pomračenje Meseca u Ribama kasnije tokom meseca, što će najverovatnije podstaći temu završetaka. Do kraja meseca bi nešto moglo da se završi ili možemo osetiti da je jedno poglavlje naših života zauvek prekinuto.

Mlad Mesec u znaku Device može da ponudi naznake onoga što treba da nestane iz naših života. Ako obratimo pažnju, Merkur bi takođe mogao da nam pošalje neke poruke za vreme mladog Meseca koje bi mogle da se pokažu korisnima kasnije tokom meseca. Na kraju krajeva, Merkur je glasnik bogova, pa je važno obratiti pažnju na sve poruke koje dolaze, posebno iz naše intuicije.

Mladi Mesec u Devici i Saturn, gospodar karme

Saturn je još jedan planetarni igrač pod ovim mladim Mesecom u znaku Device, i na mnogo načina, biće naš vodič. Kada je Saturn prisutan, ponekad možemo da se osećamo izazovno ili pritisnuto u određenom području našeg života. Saturn može da donese poteškoće, ali samo zato što imamo snagu i potencijal da ih proguramo.

Ako se pod ovim Mladim Mesecom pojave teške okolnosti, važno je preuzeti odgovornost za njih. Svemir nam nikada ne daje nešto s čime se ne možemo da se nosimo, stoga zapamtite ovo i koračajte samouvereno napred. Znajte da imate snagu i resurse za navigaciju bez obzira na lekcije koje vam Saturn donosi.

BloombergAdria.com

3 horoskopska znaka će osetiti snažan uticaj

Energija će biti prisutna svuda ko nas, a lebdeće dugo nakon pojave ovog mladog Meseca.

Ipak, 3 horoskopska znaka će osetiti najsnažniji uticaj, a evo koji su to horoskopski znaci.

Devica

Kao znak u kojem se događa mladi Mesec, Device će osetiti najveći uticaj ove lunarne faze. Ovo je prilika za novi početak i introspekciju, kao i za razmišljanje o promenama koje treba uvesti u životu. Device će biti posebno usmerene na postizanje ličnih ciljeva i redefinisanje svojih prioriteta.

Strelac

Saturnov uticaj u Devici može da se odrazi na Strelčeve izazove u profesionalnim ili ličnim područjima. Strelčevi će možda osećati potrebu za većom odgovornošću i disciplinom, te će morati da se nose s izazovima koji im pomažu da rastu i razvijaju se.

Ribe

S obzirom na to da septembar kasnije donosi pomračenje Meseca u Ribama, ovaj znak će biti duboko pogođen temama završetaka i transformacije još za vreme mladog Meseca. Ribe će osećati potrebu za završavanjem određenih faza i otpuštanjem onoga što više ne služi njihovom rastu i razvoju, prenosi Sensa.hr.