Izvor:Foto: Profimedia

IMALA BI 63 GODINE: Kako bi danas izgledala princeza Dajana

Izvor: Nportal

01.09.2024.

22:51

ZAHVALJUJUĆI veštačkoj inteligenciji možemo predvideti stvari koje u realnosti nisu moguće

Prošlo je punih 27 godina od kako je najobožavanija prineceza na svetu tragično nastradala u teškoj autombolskoj nesreći ostavivši za sobom dvojicu sinova, princa Vilijama i princa Harija.

Iako je prošlo skoro 3 decenije od kada nije živa uspomena na njeno postojanje, njena plementa dela i tragičan život često ispunjuju stupce domaćih i stranih medija.

Često se priča o tome koliko je ona volela Čarlsa i koliko je njemu samo bilo do toga da se oženi nekim ko bi ispunio očekivanja krune, a pre svega njegove majke kraljice Elizabete.

Godinama se nadala da će uspeti da prebrodi bračne krize, zapadala je u teška psihička stanja, patila od bulumije, danima i noćima plakala u četiri zida svoje sobe.

A onda je odlučila da više ne čeka, već da zatraži razvod, koji je od Čarlsa na kraju i dobila. Otišla je iz kraljevske porodice, počela da živi život kakav želi, ali je uvek patila za svojim sinovima i uvek je želela da im bude blizu.

Tog tragičnog dana, pre tačno 27 godina princeza Dajana i njen tadašnji momak Dodi Al Fajed zakucali su se u zid na prometnoj deonici u Parizu.

Budući da su je ljudi obožavali ne čudi potreba da se sećaju princeze na sve moguće načine, a zahvaljujći veštačkoj inteligenciji sada imamo prilike da vidimo kako bi izgledala  da je danas živa.

Kao što se na gornjoj fotografiji vidi, princeza je bila i ostala prava lepotica, sa prelepim crtama lica i očima koje odušu toplinom i dobrotom.

Tu je i još jedna fotograrija a ona pokazuje kako bi princeza izgledala u poznim godimama.

Bilo kako bilo ovo su samo veštački dobijene iluzije žene koja definitivno još mnogo godina neće biti zaboravljena i koja je ću srcu naroda živeti još decenijama.

(Glossy)

#Princeza Dajana #kako bi danas izgledala princeza Dajana #veštačka inteligencija #zanimljivosti #britanska kraljevska porodica