Izvor:Foto: ATA images

"ODNOSI SU NIKAKVI": Alen se potukao sa kolegom

Izvor: Nportal

02.09.2024.

08:35

DVA tvorca velikih hitova, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa su se tokom 2018. godine našli u centru medijskog skandala jer su se navodno potukli posle koncerta u Budvi.

Na snimku koji je tada bio prikazan javnosti, oni su se prvo vređali, potom je Tifa udario Alena u glavu i šutnuo, prenose domaći mediji.

Pevač je iskreno pričao o odnosu sa kolegom: 

- To je izmišljena priča koju neko potakne. Prvo nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Znaš, imaš one portire koji trebaju rano na posao. On psuje po kući sve što ima, jer zna da mora ustati u 3 i doći na posao u 5, zna što ga čeka. Stražarenje na toj porti do ponoći. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim zabaviti ljude, da se i ja dobro zabavljam, a ne da pravim probleme - započeo je Alen za Dnevni avaz.

- Mogu reći iskreno, moji i Tifini odnosi su nikakvi. A i ne trebaju biti, što bi morali biti nekakvi. Bolje da su nikakvi. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. A ko to ne može shvatiti. Misliš da se Keith Richards i Mick Jagger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Roling Stonesa - zaključio je tada.

BloombergAdria.com

Alen se oglasio posle predloga da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku.

Udruženje zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, a nakon njih i splitski ogranak Domovinskog pokreta, odnosno vojni veterani zatražili su da se Alenu Islamoviću zabrani ulazak u Hrvatsku.

Pevač je svoje mišljenje povodom zabrane javno iskazao:

- Neka se jave Goranu Bregoviću. Ja sam samo zaposlen u Bijelom dugmetu - poručio je on.

(Alo)