Izvor:Foto: Depozitfoto

NEMATE PENU ZA BRIJANJE? Evo drugih efikasnih rešenja

Izvor: Nportal

15.12.2021.

23:58

SIGURNO se svima dogodilo da usred brijanja brade, nogu ili pazuha shvatimo da omiljene pene ili gela više nema. Umesto što će te primeniti tehniku takozvanog "suvog brijanja", postoji mnogo alternativa za ovaj problem, a koje već posedujete u svom kupatilu.

SAPUN

Sigurno imate čvrsti ili tečni sapun koji može zameniti penu, ali izbegavajte ga. Ako nemate baš ništa drugo on će pomoći da brijač klizi po koži. Međutim on u sebi poseduje adstrigentni efekat posle koga koža bude suva i ljuspasta. Brzo nakon ovoga isperite kožu i namažite hranljivim mlekom za telo. 

BloombergAdria.com

KOKOSOVO ULJE

Verovali ili ne, samo ga namažite na kožu i ona će biti glatka i besprekorna, a pored toga nahranjena i negovana.

MLEKO ZA TELO

Gusta tekstura gotovo svakog mleka će vam pomoći da dođete do savršenih rezultata, i pomoćiće u brijanju svakog dela vašeg tela.

GEL ZA TUŠIRANJE/ŠAMPON

Svako je barem jednom probao ovu alternativu, koja se pokazala odličnom. Koža vam pude glatka i brijač sam klizi, neki od gelova/šampona imaju i hranljive sastojke koji pomažu u održavanju kože zdravom.

Ulje za telo

Takođe jedna od alternativa za penu/gel, jako je masno, tako da koža bude zaglađena.

REGENERATOR

Možda najpopularnija zamena, ali za to postoji i razlog. Regeneratori imaju gušću teksturu i umirujuće sastojke. Oni pomažu brijaču da bez povreda obavi svoj posao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".