Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Bozo Dobrisa

"BILA MI JE DESNA RUKA": Pevačicu muž zamenio prijateljicom

Izvor: Nportal

02.09.2024.

14:04

SLAĐA je sada u odličnim odnosima sa bivšim mužem i prijateljicom.

Posle razvoda od Đoganija, Slađa se posvetila privatnom biznisu, a sada je otkrila kako je podnela razvod.

- Mislim da me je sve to ojačalo kroz život i dalo mi vetar u leđa da uspem. Ako se ne boriš, ne možeš da uspeš. Padala sam i ja milion puta. Estrada je nešto totalno normalno, ljude samo ojačava rad. Ja sam dosta jaka, ne vraćam se nikad na prošlost. Ne volim ljude, koji mi oduzimaju energiju. Zato, mnogo sam srećna što sam otvorila vrtić. Bilo je teških momenata, morala sam da dajem plate od zarade sa nastupa - ispričala je Slađa za Pink.rs i potom otkrila kada joj je najviše nedostala muška podrška:

- Kad sam otvorila vrtić i kad treba sama da vozim. Možda mi ujutru ili uveče nedostaje malo komunikacije, ali onda dođem u vrtić - rekla je Slađa.

BloombergAdria.com

 

Đole se posle razvoda od Slađe, oženio Vesnom koja je bila glavna plesačica. Postoje spekulacije da je Đogani bio sa Vesnom u vezi dok je još trajao brak sa Slađom. 

Slađa sa bivšim mužem i bivšim prijateljicom ima savršen odnos. Nekad sve troje odu na ručak:

- Jako lako, šta sada, sve je to život. Imam dosta osuda od nekih žena kada nas vide zajedno sve na ručku, ja kažem uvek da moramo da prevaziđemo neke stvari i idemo dalje - priča Slađa i nastavlja:

- Vesna i Đole imaju savršen brak, idemo zajedno na ručak. Pijemo kafu i pričamo o našim dogodovštinama. Vesna je bila najbolja plesačica, bila mi je desna ruka, ali ako su se oni našli, kakve ima veze.

Slađa je imala intuiciju da će je Đole zameniti Vesnom, čak mu je to i rekla:

- Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu ‘Nikad više’ i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti - ispričala je pevačica za domaće medije.

(Pink)