Izvor:Foto: ATA images/F. S.

Marić na crvenom tepihu, a svi pričaju o pratilji (FOTO)

Izvor: Nportal

03.09.2024.

20:30

ŠARMANTNI glumac, kao i uvek, privkao je pažnju.

Svečano je otvorena obnovljena Plava dvorana u Sava centru, završavajući time rekonstrukciju treće kulturne zone ovog prestižnog beogradskog kompleksa. Svečanom otvaranju prisustvovala su brojna poznata imena domaćeg džet-seta, a među njima i jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Milan Marić.

Šarmantni glumac, kao i uvek, privkao je pažnju svih okupljenih. Pojavio se u elegantnom crnom odelu, crnoj košulji što je dodatno dalo šmeka njegovom markantnom izgledu.

BloombergAdria.com

Veliku pažnju privukla je i lepotica sa kojom je bio u pratnji. Reč je o veoma uspešnoj i moćnoj ženi Srbije. Naime, Milanu se na crvenom tepihu pridružila Kristina Milinčić koja je generalna direktorka Sava Centra.

Ova prelepa dama zadužena je za novo ruho čuvenog Sava Centra.

Podsetimo, Sava centar, jedan od najznačajnijih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u Beogradu, svoj novi izgled duguje rekonstrukciji koja je počela ubrzo nakon što je Delta holding kupila objekat za 17,54 miliona evra.

Nakon što su prošle godine završene rekonstrukcije prve dve zone, otvaranje Plave dvorane označava završetak obnovljene kulturne zone. Nova Plava dvorana sada nudi 4.050 sedišta, uključujući VIP lože, čime je povećan kapacitet u odnosu na prethodnih 3.672 sedišta. Iako će konkretni detalji o tehničkim unapređenjima biti otkriveni na otvaranju, očekuje se da će dvorana biti opremljena najnovijom tehnologijom.

(Kurir)