Izvor:Foto: ATA images/Antonio Ahel

"BIO JE VELIKI DEO MOG ŽIVOTA": Pevač bio Borin kum

Izvor: Nportal

04.09.2024.

11:13

TUŽNE vesti o odlasku velikana Bore Đorđevića se šire muzičkom scenom.

Povodom velikog gubitka za srpski rokenrol, oglasio se član grupe "Legende", Zoran Dašić Daša koji je sa Borom bio u kumovskim odnosima. 

- Pre pola sata su mi javili tužnu vest, čim sam se probudio. Bora je bio veliki deo mog života. Nama je 50 godina bukvalno praktično život bio isprepleten. Sretali smo se, sarađivali i ako je neko bio moj zaštitnik i anđeo čuvar, to je bio Bora. Kad god sam bio u nekim kriznim situacijama, što poslovnim, što privatnim, on se jednostavno bio pojavio - ispričao je Daša. 

BloombergAdria.com

 

- Poslednji put smo se videli pre 2-3 meseca, više smo se čuli telefonom, jer je on bio u LJubljani. Gledam sad njegovu poslednju poruku koja mi je ostala od njega, jer sam i ja imao neka zdravstvena ispitivanja. Napisao mi je: "Čuvaj se kume!" On je meni to napisao, a i sam je bio jako loše. Znao sam ja da je on već dugo bio poprilično načet, ali to je život. Nadao sam se da će nam biti gost na koncertu u Sava Centru u novembru jer je on od prvog dana sa nama, ali eto… - rekao je potreseni Daša.

BloombergAdria.com

 

(Kurir)