Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Paul Harrell

ŠOK OBJAVA JUTJUBERA: "Ako me gledate, mrtav sam" (VIDEO)

Izvor: Nportal

04.09.2024.

20:03

Posle njegove smrti, porodica je objavila snimak...

Popularni jutjuber Pol Harel preminuo je od raka pankreasa u 58. godini.

"Ako me gledate, mrtav sam", rekao je kreator sadržaja iz Oregona svojim 1,14 miliona pretplatnika u video snimku pod nazivom „Mrtav sam“ kojim je objavio svoju smrt.

Šestominutni snimak snimljen je u decembru 2023. godine, a njegova porodica ga je objavila nakon njegove smrti u utorak. https://www.youtube.com/watch?v=M-gZuFcEu0E

- Ako me gledate, mrtav sam - izjavio je jutjuber na početku video-klipa.

Nakon što je ranije ubeđivao svoje fanove da je rak otkriven u ranoj fazi i da će se boriti još neko vreme, Harel je u svom posthumnom videu izrazio žaljenje zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja.

- Nadao sam se da ću nastaviti u ovom formatu narednih 10 ili čak 15 godina. Čak i kada mi je postavljena dijagnoza, nadao sam se da ćemo biti ovde još najmanje dve ili tri godine, a ispostavilo se da je to samo još nekoliko meseci. Primite moje izvinjenje zbog toga. Osećam se kao da sam sve izneverio - rekao je, izražavajući duboko žaljenje zbog izneverenih očekivanja, dok su obožavaoci preplavili deo za komentare saučešćima i zahvalnošću za Harelov doprinos zajednici.

Inače, pored jutjuberske karijere, Harel je bio poznat po svojoj podršci pravima vlasnika oružja i deljenju znanja o bezbednosti oružja i preciznom pucanju. NJegova strast prema oružju ostavila je dubok trag među fanovima, dok je istovremeno izazivala različite reakcije u javnosti.

(Republika)