Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak

S JEDNOM DELIO SCENU, SA DRUGOM PEVAO: Ovo su Bjeline sestre

Izvor: Nportal

06.09.2024.

07:51

GLUMAC i reditelj Dragan Bjelogrlić iza sebe ima bogatu karijeru, ali retko ko zna da su mu dve poznate dame sestre.

Dragan je decenijama prisutan u javnosti, ali se vrlo malo zna o njegovom privatnom životu.

Poznato je da je njegov sin Aleksej Bjelogrlić krenuo njegovim stopama i da se već ostvario u nekoliko izuzetnih uloga, ali retko ko zna da Dragan ima i dve sestre koje su uspešne u karijernim poljima. 
Jedna od njih je pop pevačica Zorana Pavić koja je Draganova sestra od tetke, a o njihovom srodstvu intenzivnije je počelo da se govori nakon što su, zajedno sa Nikolom Kojom, obradili pesmu  "Nekako s proljeća".

BloombergAdria.com

 

Zorana je jednom prilikom pričala o glumci, te otkrila zašto joj nikada nije dao ulogu: 

- Ja sam prevashodno pevačica, a ako nešto imamo u ovoj zemlji, to su glumci. Iskreno, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da uradim donekle sama. Pričam o monodrami "Kad žena voli", koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca.

BloombergAdria.com

 

Pevačica je priznala da je najlepše uspomene vezuju za Vojvodinu, odnosno za salaš na kom je odrastala sa glumcem: 

- Majka i otac su mi radili u Beogradu, a ja sam ovaj period života provela kod maminih roditelja na vojvođanskom salašu. Kroz dom Bjelogrlića je uvek prolazilo mnogo ljudi jer su bili vredni, radni i cenjeni. U to doba su slave bile zabranjene, pa se cela porodica okupljala povodom velikih praznika, te kada bi kuća nakon toga ostajala prazna mislila sam da će srce da mi prepukne. Isto je važilo za posete mojih roditelja vikendom i rastanke sa njima. Na sve to, kada su se razveli, dolazili su odvojeno, pa sam dvostruko patila zbog njihovih odlazaka, a razvodili su se tri puta pre konačnog rastanka - otkrila je pevačica.

Druga sestra Dragana Bjelogrlića, a ujedno i njegova koleginica jeste Marina Vodeničar. Glumce povezuje rodbina iz Barande,. a u javnosti nikada nisu govorili o svom odnosu. Imali smo priliku da ih zajedno vidimo u seriji "Vratiće se rode" čija se radnja odvija upravo u Barandi, a Marina je imala ulogu i u Bjelinoj seriji "Senke nad Balkanom" gde je tumačila lik njegove sestre Smilje.

Marina je ostvarila uloge i u serijama "Klan", "Urgentni centar", "Sinđelići", "Kosti", "Mješoviti brak". 

(Blic)