Izvor:Foto: Nportal

STANJE PROFESORA IZ PROKUPLJA Učenik na njega bacio klupu

Izvor: Nportal

06.09.2024.

09:19

NASTAVNIK iz Prokuplja koji je juče prevezen u UKC Niš nakon incidenta u jednoj školi, otpušten je na kućno lečenje jer nema povrede koje zahtevaju bolničko zbrinjavanje.

- Pacijent (63) je zadobio povredu palca levog stopala. Nakon pregleda otpušten na kućno lečenje jer se radi o povredi koja ne zahteva hospitalno zbrinjavanje - kažu u UKC Niš.

Prema informacijama iz UKC Niš, on je zadobio "otvorenu ranu prsta sa ozledom nokta".

Podsetimo, u popodnevnoj smeni u Osnovnoj školi “Ratko Pavlović Ćićko” u Prokuplju dogodio se incident, učenik petog razreda je bacio stolicu, odnosno staru klupu, na nastavnika muzičke kulture A.M. i naneo mu teške povrede.

Tom prilikom mu je polomio prst na nozi. Reč je o nastavniku koji sledeće godine ide u penziju.

Učenika jedva obuzdali

Kako svedoče učenici i oni koji su u tom momentu bili u školi, učenika ni policajac koji je bio dežuran nije mogao da obuzda, kao ni prisutni nastavnici.

- Sve je trajalo čitav sat, a učenik je sve vreme vrištao. Ne daj bože da je umesto nastavnika bilo dete - pričaju nam svedoci.

Ono što je zanimljivo je da ovo nije prvi incident učenika, već je prošli četvrti razred delimično završio onlajn nastavom. Deca se već dve godine plaše njegovih reakcija.

(Blic)