Izvor:Foto: RTV Pink printskrin, V. Ilić

TAKSIJEM IZ GR: Borin najbolji prijatelj "Nas dvojica - braća"

Izvor: Nportal

07.09.2024.

11:24

DANAS, 7. septembra, roker Bora Čorba biće sipraćen na večni počinak u rodnom Čačku, a pre sahrane biće održana komemoracija u Kulturnom centru.

Na komemoraciji će prisutvovati njegovi brojni fanovi, prijatelji, ali i saradnici, a posebnu pažnju privukao je njegov najbolji drug iz detinjstva, muzičar Aco.

Naime, na dan kada je Bora preminuo, Aco se oflasio i zamolio za pomoć, odnosno za hitan prevoz iz Grčke do Čačka, kako bi svog druga ispratio na večni počinak.

BloombergAdria.com

Aco je, na svu sreću, uspeo da stigne i to taksijem.

Borin najbolji prijatelj iz detinjstva, Aco, prekinuo je svoj odmor i taksijem došao iz Grčke u Čačak, kako bi se oprostio od svog najboljeg prijatelja.

Aco Dimitrijević je bio bubnjar u Borinom prvom bendu koji se zvao Hermelini.

- Jednu stvar ću da kažem, što je Prle sa Borom, to sam i ja. Nas dvojica smo jedini njegovi pravi prijatelji, braća... Imali smo klupu u parku gde smo sedeli i svirali, tako smo počeli - rekao je Aco.

BloombergAdria.com

On je, inače, prekinuo svoj odmor u Grčkoj, i taksijem došao u rodni Čačak kako bi svog prijatelja, brata, ispratio na večni počinak.

- Prekinuo sam svoj odmor, ostavio sam ljude koji su bili sa mnom na odmoru i odmah uhvatio taksi kako bi došao do Čačka.

(Telegraf)