Izvor:Foto: M.P./ATAImages

POČELA "ELITA 8": "Postoje TAJNI učesnici, biće nikad teže!"

Izvor: Nportal

07.09.2024.

21:37

Nova sezona rijalitija "Elita" upravo je počela!

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović odlučio je da ulazak učesnika bude dve večeri, a ne jedne, kao što je bio slučaj prethodnih sezona. I ove godine biće dosta povratnika.

- Zbog velikog broja učesnika koji će se ove sezone useliti u Belu kuću, ulazak će trajati dva dana, 7. i 8. septembra - izjavio je Mitrović.

Voditelji ovogodišnje Elite su Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Milan Milošević, Ana Radulović, Maša Mihailović i Ivana Šopić, a večeras će im pomagati Ognjen Amidžić.

Darko Tanasijević otkrio je detalje o novoj sezoni koja je upravo počela.

- Moram otkriti tajnu, nadam se da sada ni Milica ni Željko ne gledaju program, ali ova sezona će biti nešto sasvim drugačije. Dva dana ulaska u Elitu nisu slučajna, to je zato što postoje tajni učesnici i to učesnici koji su već velike zvezde - započeo je Darko.

- Neki od tih učesnika će se useliti tokom sutrašnje noći, a čitave sezone će biti podeljeni. Ono što će publici biti zanimljivo je činjenica da će biti nikad teže, a ono što vi znate kada je reč o imenima ljudi koji bi trebalo da se usele večeras nije ni 15% ljudi. Ja sam zavirio u regularan spisak i ostao iznenađen, kada je reč o tajnim imenima, velikim zvezdama, mi voditelji nemamo pristup tome, to znaju samo Milica i Željko, i još 2-3 njihova saradnika - zaključio je voditelj tokom jutarnjeg programa koji je vodila Jovana Jeremić.