Izvor:Foto: Profimeda

KORIDOR POMRAČENJA (18.9.-2.10.): 4 znaka donose teške ODLUKE

Izvor: Nportal

08.09.2024.

08:48

OD 18. septembra do 2. oktobra osetićemo uticaj Koridora pomračenja, a posebno se to odnosi na 4 horoskopska znaka, koji moraju da donesu teške odluke.

Prema tradiciji, Koridor pomračenja može doneti drastične promene u životu, jer čini se da univerzum stavlja naglasak na sudbinu svake osobe i tera nas da donosimo emocionalno teške odluke.

Ovan

I opet, moraćete da obratite pažnju na svoj lični život, jer je tokom 2024. univerzum bukvalno terao vaš znak da obrati pažnju na svoje partnere i željene veze. Očekujte da će 2. oktobra u vaš život ući nova osoba, ali... Možda u ovoj vezi postoji nešto zabranjeno ili teško za razvoj (na primer, osoba je u braku ili se nije u potpunosti „udaljila“ od prethodne veze).

BloombergAdria.com

Devica

Pomračenje 18. septembra dogodiće se u sektoru odnosa, a logičnim lancem povezaće događaje koji su se dešavali od 10. marta. Zapamtite da li ste u to vreme počeli da komunicirate sa novom osobom, ili ste možda, uopšte, počeli da se aktivnije bavite ličnim životom. Budite sigurni da će vam 18. septembra univerzum doneti promene, ali ne očekujte lake preokrete. Znak Riba kontroliše emocije koje donose prave cunamije u dubini naše duše... Moguće je da ćemo morati da donesemo sudbonosnu odluku, na primer, da raskinemo sa nekim ili podignemo vezu na ozbiljniji nivo (brak, vanbračna zajednica, trudnoća).

Vaga

Pomračenje 2. oktobra se dešava u vašem znaku, ali u ovom trenutku će u njemu biti Lilit i čvor prošlosti — nešto će možda zauvek napustiti vaš život. Ipak, pošto će ovog puta pomračen biti mlad Mesec, možete započeti novi ciklus povezan sa završetkom važnog ciklusa u životu. Na primer, ako stvari idu ka razvodu, otpuštanju ili selidbi, onda 2. oktobra sačekajte „prvi znak“ ovih promena. Na primer, poziv ili pismo koje će u velikoj meri uticati na tok događaja. Budite uvereni da će vam do punog meseca u Ovnu 17. oktobra mnogo toga postati jasno.

Ribe

Prvo pomračenje 18. septembra dešava se u znaku Riba, što znači da će upravo predstavnici ovog znaka doživeti najveće promene u životu. Najverovatnije će se situacija ticati odnosa,te će biti govora o emocionalnim i kardinalnim odlukama. Inače, pomračenje u Ribama je povezano sa planetom karme Saturn, jer će u vreme događaja biti povezana sa Mesecom i može doneti prilično teška osećanja. Na primer, nova odgovornost u životu, ili možda pad u ružičastim naočarima zbog ponašanja partnera.

(Glossy)