Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Novo jutro/Instagram sekulicgoga

"HVALA BOGU DA SAM OSTALA ŽIVA": Goga otvorila dušu Jovani

Izvor: Nportal

08.09.2024.

11:41

PEVAČICA Goga Sekulić pre nekoliko dana je doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu.

Goga je ostavila sina u zabavište, a kada se vraćala udario ju je automobil.

Pevačica je danas gostovala u Jutarnjem programu na Pinku kod Jovane Jeremić i otvorila dušu o nemilom događaju. 

- Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava, ugruvana sam, doživela sam veliku traumu. Tada sam ostavila sam dete u vrtić, pošla sam po opravdanje. Bila sam odmorena, krenula sam da se nađem sa sestrom i ocem. Mimoišla sam se sa jednom ženom na pešačkom i samo sam u jednom momentu videla auto koji je krenuo na mene. Pitala sam se da li je ovo namerno ili slučajno. Ja i dalje pamtim njegovi ledeni pogled, ja sam bila na šoferki pa na betonu. On je izašao, izvinjavao se, bio je uplašen... Policija nije dala da komuniciramo. On je sutradan odmah počeo da radi, zvao je mog oca da se izvinjava i da kaže da je tu ako bilo šta treba - rekla je Goga.

Pevačica stiče dajoj je sada posao najvažniji, ali da je nezgoda sprečava da radi: 

- Ja nisam neko ko plače, posao je najmanje bitan, meni je sin najbitniji. Sad kad sam najpotrebnija svom detetu i kad moram da radim, ja ne mogu. Mojoj mami se slošilo kada je čula za ovo, ja moram da budem dobro zbog deteta - rekla je Goga koja je ridala, a onda se zajedno sa njom zaplakala i Jovana Jeremić.

- Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio. Kad je tako brzo krenuo mislila sam da će me pregaziti i da ode. U ovom momentu ne znam da li ću vozača krivični goniti, meni je bitno da ja budem dobro. Moraću da idem na rehabilitaciju i fizikalne terapije. Doživela sam veliku traumu. Moje dete se uplašilo kada me je videlo u ovom stanju - rekla nam je Goga.

#Jovana Jeremić #VIP #Goga Sekulić #Jovana Jeremić i Goga Sekulić #Novo jutro #Goga Sekulić saobraćajna nezgoda