Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/miselgvozdenovicofficial

"IZ TOTALNO DRUGOG SVETA": Mišelova 13 godina mlađa supruga

Izvor: Nportal

09.09.2024.

07:44

PEVAČ "Zvezda Granda", Mišel Gvozdenović skrasio se uz svoju 13 godina mlađu izabranicu.

Par je  izgovorio je sudbonosno da ove godine u martu u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici. Pevač je sa svojom 13 godina mlađom izabranicom dobio ćerku

Posle završenog venčanja, istakli su da su srećni, a Mišel je rekao da je posebno emotivan: 

- Ja status oženjenog čoveka nosim već godinu i po dana. Ovo je još jedan veći uspeh, krunisanje našeg braka, krštenje našeg deteta. Danas sam posebno emotivan, srećan, ispunjen, ovo je naš dan. Živeo sam za ovaj trenutak. Volimo se, poštujemo i cenimo se. Prve bračne noći nećemo spavati, veselićemo se do zore. Biće prvi ples, a u toku večeri će biti neka pesma koju ću posvetiti svojoj supruzi. Koliko ja znam, snajka i svekrva se slažu. Obostrano je poštovanje. Ja poštujem njene roditelje, nemam da kažem ništa loše - rekao je Mišel.

BloombergAdria.com

 

Javnost malo zna o Jani, a pevač je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje o svojoj lepšoj polovini: 

- Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeset i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila „Zvezde Granda“ dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči - ponosno je otkrio Mišel u intervjuu pre dve godine i otkrio da mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

- Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje - priznao je pevač za "Grand" i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.