Izvor:foto: Printskrin/Jutjub/RTV Pink Official

"DONJI DEO GRLA TI SE ZGUŽVAO": Koleginica isprozivala Gocu

Izvor: Nportal

09.09.2024.

08:44

NAJPOPULARNIJI format na našim prostorima, "Elita 8", počeo je sinoć, a rijaliti učesnici i večeras ulaze ne velelepno imanje u Šimanovcima.

Najgledaniji format na našim prostorima, "Elita 8", počeo je sinoć, a rijaliti učesnici i večeras ulaze ne velelepno imanje u Šimanovcima. 

Milica Dugalić se našla među sinošnjim učesnicima rijalitija. Već se jednom okušala u ovom formatu, ali se i zbližila sa učesnicima koji iza sebe imaju tešku životnu priču:  

- U izolaciji smo bili tri dana i s obzirom da nemamo nikakve informacije, već sam počela da galamim i da vičem. Rijaliti učesnici koje sam do sada upoznala su okej. Shvatila sam družeći se sa mlađim učesnicima da moje i njihovo mišljenje ne može da bude isto, što je i normalno to je potvrda da generacijski jaz, koliko god želeo da preskočiš, ne možeš, ali možeš da budeš dobar savetnik i da razumeš nečiji problem, a ja sam čula nekoliko teških priča od svojih cimera - rekla je Milica

Pevačica je priznala da voli da se svađa sa Lepim Mićom: 

- Ako Lepi Mića bude raspoložen da se slaže sa mnom, ja ću se kao cepanica pored njega složiti. A ako on bude provocirao, ili ako budem osetila neku negativnu energiju sa njegove strane, onda ću se sigurno svađati sa njim, jer volim da se raspravljam sa njim - izjavila je rijaliti učesnica, pa se dotakla Milene Kačavende. 

- Ne znam da li ću se slagati sa Milenom Kačavendom, ne poznajem je, znam da je jedna urbana žena, sa asfalta što se kaže, koja je prošla razna forme društva i kroz razne rešetke, vrlo uspešno. Odlično izgleda i ima pozitivnu energiju, ali sam primetila da je sebična - rekla je ona. 

Pevačicu Gocu Lazarević nedavno su pitali da li bi bila deo rijalitija, na šta je ona oštro reagovala. njena koleginica Zorica Marković je žestoko osudila. Sada je Milica Dugalić dala svoje mišljenje povodom sukoba njenih koleginica: 

- Ja mislim da se Goca folira. Goco, ja ti poručujem da si malo lagala, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla ništa što nije istina, ona je čovek na mestu, ti nisi. Gledam, donji deo grla ti se zgužvao kao harminika, a gornji si zategla, pa su ti ogromna usta. Neko ko peva "Vidovdan" treba da bude onakav kakav je rođen i neka stari dostojanstveno, kao što starijm ja - ispričala je Dugalićka

(Informer)

#Goca Lazarević #VIP #Milica Dugalić #Milica Dugalić o Goci Lazarević #rijaliti Zadruga 8