Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

MARINKOVIĆ DOBIO BATINE: Trebao da uđe u rijaliti

Izvor: Nportal

09.09.2024.

12:00

ZADRUGAR Ivan Marinković je odustao od takmičenja.

Zadrugar je pred sam početak takmičenja odustao od istog jer je dobio batine od nepoznatih napadača. 

Marinkovića su navodno sačekala dvojica momaka dok se šetao po gradu i sa leđa ga napali, a zatim mu zadali ozbiljne udarce u predelu glave i lica, kao i stomaka.

Na sreću uspeo je da izvadi telefon i pozove Hitnu pomoć.

- Ivan je krenuo iz stana da završi neke obaveze i to se sve desilo oko devet uveče. U jednom delu gde je bilo mračnije i nije bilo ljudi, sačekala su ga dvojica i napali ga sa leđa, nije imao mogućnost da se brani. Udarali su ga po glavi i licu, da bi ga jedan na kraju šutnuo u stomak. Pobegli su nakon minut, a Ivan je nekako izvadio telefon iz torbice i nazvao Hitnu koja je došla u roku od pet minuta. Na sreću nema nikakve prelome, ali je dosta ugruvan i boli ga glava. Preporučeno mu je strogo mirovanje. Hitna pomoć je po službenoj dužnosti nazvala i policiju koja je uzela od Ivana izjavu i sada traže napadače.

- Nesreća je što tu gde je pretučen nije bilo kamera u blizini. Međutim, Ivan je rekao da ima nekoliko neprijatelja iz rijalitija i da je moguće da je neko od njih platio dvojicu da ga pretuku. Ne može ni on da tvrdi ništa i optužuje nekog dok ne sazna istinu. Baš je dva dana imao bolove i nije izlazio iz stana uopšte. Sada je malo i uplašen, te ni ne ide sam nigde. Bila mu je sestra u stanu da mu pomogne šta treba. Inače, kada s eoporavi kaže da će ući u rijaliti da će još više da ih gazi i iznosi sve što zna o njima - priča izvor blizak Ivanu za "Star". 

#VIP #Ivan Marinković #pretučen Ivan Marinković #Zadruga Elita 8