Izvor:Foto: B. Subašić/utjub printskrin/Rade Cvele

SMRT I DALJE MISTERIJA: U Tisi pronašli telo srpskog glumca

Izvor: Nportal

10.09.2024.

17:58

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak...

Prošlo je 27 godina od kada nas je napustio legendarni srpski glumac Predrag Pepi Laković, a nejgova smrt je i dan-danas obavijena velom misterije. 

Velikan srpskog glumišta tragično je nastradao devetog septembra 1997. godine, ali pitanja kako je do toga došlo, i zašto, nikada nisu dobila svoje odgovore.

Podsetimo, Predrag Laković je bio poznati jugoslovenski glumac. Igrao je brojne uloge, ali publika ga najviše pamti kao Bobinog ujaka Koste Pavlovića iz serije “Bolji život”.

BloombergAdria.com

Takođe, jedna od zapaženijih uloga mu je i bila u “Kamiondžijama”, kao nastavnik muzičkog, a scene koje je snimio sa Miodragom Petrovićem Čkaljom se i dan danas rado gledaju. https://www.youtube.com/watch?v=-Te7pEZ442A

Poslednju ulogu imao je 1997. godine, nesposredno pred smrt, u filmu "Crna mačka, beli mačor", gde je igrao lik muzičara. Međutim, kraj snimanja nije doživeo!

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu u blizini koje je i izgubio život. 9. septembra 1997. godine stradao je na Mrtvoj Tisi, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Nakon ovog tragičnog događaja u javnosti su počele da kruže priče da je Predrag oduzeo sebi život, ali to nikada nije potvrđeno.