Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/virgimih

KO JE SUPRUG VIRDŽINIJE MIHAJLOVIĆ? Mihu je voleo kao oca

Izvor: Nportal

11.09.2024.

09:32

ĆERKA Siniše Mihajlovića porodila se po drugi put i dala ime snažne simbolike svom sinu.

Virdžinija Mihajlović, ćerka pokojnog fudbalskog asa i trenera Siniše Mihajlovića i Italijanke Arijane Rapaćoni Mihajlović, porodila se po drugi put i na svet donela dečaka.

Fotografiju tek rođene bebe objavila je njena mama Arijana, koja je ovim postala baka još jednog čeda, a ona je i potvrdila kako se beba zove.

Virdžinija, jedna od dve ćerke Mihajlovića, već je govorila o svojoj drugoj trudnoći, a već ima jednu ćerku, po imenu Violante. Druga beba je dečak i održala je reč koju je dala kada je bebino ime u pitanju.

BloombergAdria.com

Lepa influenserka otkrila je već da će beba nositi ime po njenom tati, koji je preminuo nakon borbe s leukemijom, ali ime Siniša uklopila je s italijanskim imenom koje znači lav.

-  Izabrali smo ime Leone Siniša Voljako, jer je meni ime Leone uvek bilo omiljeno i spojeno sa Siniša mi se svidelo kako to zvuči - rekla je Virdžinija za jedan italijanski magazin, pa dodala: - Moj tata je uvek bio lav.

Virdžinija je već nekoliko godina u braku sa kolegom svog tate, italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom, koji igra za fudbalski klub Đenova.Alesandro i Virdžinija su se upoznali dok je Siniša Mihajlović bio trener u Torinu, gde je Alesandro igrao za Juventus.

Alesandro je jako teško podneo Sinišin odlazak jer ga je voleo kao oca, isto kao što je Siniša njega voleo. Uvek je verovao u njega, njegov trud i talenat i bio mu je velika podrška.

Virdžiniju je 2021. godine Alesandro Voljako zaprosio, iste godine su dobili ćerku, a kasnije su se i venčali u intimnom krugu.

NJih dvoje su bračne zavete izgovorili jedno drugom u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. veka, a gosti su smešteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli.

Mlada je blistala u bajkovitoj venčanici od čipke koju je sama kreirala.

Venčanje je bilo intimno, samo za najbliže prijatelje i porodicu.

– Pozvali smo samo rođake, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, što znači da će biti ne manje od dve stotine gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole – rekla je nedavno Virdžinija.

(Glossy)