Izvor:Foto: Ata / Printskriin/Instagram/kaya_ostojic

Kaja Ostojić se DANAS udaje po ČETVRTI put

Izvor: Nportal

11.09.2024.

17:19

KAJA ĆE dana po četvrti put izgovoriti "Da"

Kaja Ostojić, popularna srpska pevačica, danas će četvrti put izgovoriti sudbonosno "da" svom izbraniku Milošu Čujoviću.

BloombergAdria.com

 

Kaja Ostojić sa partnerom je zakazala svadbu na svoj rođendan, a detalje iste je rešila da drži u javnosti.

Pevačica je na Instagramu podelila sliku svoje frizure. Za ovu priliku odlučila se da bude glamurozna.

Ima tri braka iza sebe

Podsetimo, Kaja Ostojić iza sebe tri braka.

Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa DŽuniorom DŽekom okončan nakon sedam godina. Povezivali su je sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Inače, pevačica Kaja Ostojić nedavno je pokazala šta su njen verenik i ona istetovirali pred venčanje.

Oboje su istetovirali datum koji im je, po svemu sudeći, jako važan - 26.03.2024. godine, on na ruci, a ona ispod grudi.

On je ispod toga ispisao Čujke i Kaya, te dodao crno srce, a ona sad takođe ima crno srce pored pomenutog datuma, kao i bubamaru.

Pevačica je nedavno progovorila o udaji i otkrila da planira da obuče crnu garderobu.

- Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu - rekla je Kaja i otkrila kakvu svadbu zamišlja.

- Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno - rekla je Ostojićeva za "Informer".

Blic