Izvor:Foto: Profimedia

NI ON NIJE ODOLEO: Bred Pita muvao našu glumicu

Izvor: Nportal

11.09.2024.

20:22

BRED PIT je tada još uvek bio u braku, dok je ona imala dečka zbog čega je i odlučila da ga odbije.

Bred Pit je oduvek važio za velikog zavodnika, ali mnogi nisu znali da je na listi žena koje su privukle njegovu pažnju bila i jedna Srpkinja. 

BloombergAdria.com

 

Reč je o mladoj, prelepoj glumici Dajani Gudić, koja je nedavno privukla ogromnu pažnju novim filmom "Impuls". 

O svemu je nedavno progovorila u emisiji "Amidži šou" kada su je pitali koji naš glumac joj je privlačan, ali baš zbog Breda to nije mogla da učini.

- Znaš kako, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, zato što kad god lepa žena kaže ko joj je lep od poznatih ličnosti, on joj se javi na Instagramu - rekla je Dajana, nakon čega je priznala da joj je Bred Pit pisao.

- Mene su pitali ko mi je od poznatih ličnosti onako lep, ja sam rekla Bred Pit... Pa ti sad izvuci iz konteksta, ali nisam odgovorila na poruku, jer ja sam tad imala dečka, on ženu - rekla je Dajana.

Zanimljivo je da je ova fatalna plavuša u Ameriku otišla još kao veoma mlada, na nagovor roditelja koji su smatrali da će joj SAD pružiti više šansi za uspeh nego rodna Bosna i Hercegovina.

Iako su joj prve godine u Americi bile teške, situacija se kasnije menja, a njena glumačka karijera započela je nakon poziva producenta Tejlora Čina. Jedna od upečatljivijih rola pripala joj je i u filmu DŽejmija Foksa "All Star Weekend", u kojoj igraju mnoge holivudske zverke.