Izvor:FOTO: Ata / Printskrin Instagram masanlekicofficial

Mašan proslavio prvi ćerkin rođendan - slavlje u prirodi

Izvor: Nportal

11.09.2024.

21:34

MAŠAN uživa sa svojim lepoticama, a slike to i dokazuju

Mašan Lekić slobodno može reći da je bogat čovek. Otac je tri ćerke koje se zovu Mia, Zoi i Mila.

BloombergAdria.com

 

Najstarija devojčica rođena je u prvom braku voditelja, sa koleginicom Mirom Lekić, od koje se razveo 2020.godine.

U drugom braku, sa trinaest godina mlađom Kristinom Nikolić, koju je takođe upoznao preko posla, Mašan Lekić je dobio još dve devojčice

Poznati voditelj ne krije da uživa sa svojim damama, a na Instagram profilu često podeli kadrove koje oslikavaju njegovu porodičnu idilu.

BloombergAdria.com

 

Ipak, fotografije sa rođendana malene Mile, koja je napunila godinu dana, prva je objavila ponosna kuma – Dea Đurđević.

-Moja najmlađa kumica je proslavila prvi deo prvog rođendana. Ne brini, malena, prepričavaće se kad porasteš - javno se obratila voditeljka plavokosoj slavljenici.

Rođendanska žurka za malu Milu, koja je nosila preslatku belu haljinicu, organizovana je u prirodi, pod otvorenim nebom. Naravno, nisu izostali torta, baloni, igračke i brojni pokloni.

BloombergAdria.com

 

Izbor mesta za proslavu ne treba da čudi ako se ima u vidu da Mašan Lekić ima porodičnu kuću na Zlatiboru, a u tom kraju je i vikendica njegove supruge stara više decenija.

Svojevremeno je na imanju okruženom stoletnim borovima ugostio ekipu magazina Story, a tom prilikom je otkrio deo porodične istorije.

- Kristinin pokojni deda Milić bio je divan čovek, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam. Ovo mesto se po njemu zove Milićeva ruža. On je svoju unuku zvao “Ružo moja”. To mu je bilo najdraže cveće. Jednom se dogodilo, kad je Kristina bila mala, da je pala i ubola se na ruže. Tada ih je sve isekao – ispričao je Mašan Lekić.

Hello