Izvor:FOTO: Printskrin Pink /HYPE TV

"SVE SAM SAM STVORIO": Da li Jodžir ulazi u Zadrugu?

Izvor: Nportal

11.09.2024.

22:35

DANIMA SU svi čekali njegov ulazak u Elitu..

Naime, Jodžir tvrdi da njegov dolazak u Beograd nema veze sa pomenutim rijaliti programom i da ne postoje pare zbog kojih bi ušao.

BloombergAdria.com

 

- Odakle ideja da ja idem u rijaliti, nikad u životu, ni za kakve pare. Milion da dobijem neću ući u rijaliti, nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo. Svesni niste u kakav projekat ulazim, ja sam sve sam stvorio, niko mi nije pomogao. Hajde da stavimo tačku na to, ne ulazim u rijaliti - rekao je vidno besan Jodžir u objavi na Instagramu.

Inače, Jodžir snima klipove sa svojom suprugom Irenom, novinarkom i voditeljkom, i njihovo dvoje dece, Reljom i Irinom. NJegova porodična dinamika često inspiriše sadržaj koji deli sa svojom rastućom publikom, dodajući lični pečat njegovom radu.

Objavio snimak emotivnog rastanka sa porodicom

Podsetimo, Jodžir je dodatno raspalio raspalio maštu fanovima kada je na svom proflu na Instagarmu objavio snimak emotivnog rastanka sa porodicom, na kojem njegova žena Irena i deca i on plaču.

"Vrati će se tata životi moji, volim vas" - napisao je Jodžir, a zatim na svom profilu na instagramu objavio sliku kako pozira u Beogradu.

Blic