Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATA images, Instagram printskrin/anicalazicofficial

NE KRIJU SREĆU: Anica Lazić "Cilj mi je da budem baba"

Izvor: Nportal

12.09.2024.

08:47

ČUVENI glumac Lazar Ristovski (71) uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj vezi se odavno naširoko priča.

Ona je za medije otkrila koliko im je razlika u godinama nevažna.

- Najviše se piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako i meni je žao što se žene danas kad napune četrdeset godina već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota.

BloombergAdria.com

- Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija - iskrena je bila Anica Lazić.

Lazićeva je nedavno na društvenim mrežama podelila poruke koje je dobila, a koje su je i te kako dotakle.

- Prelepi i mnogo jaki, i mentalno i svakako, podrška za vas! - pisalo je tad u poruci, pa se zahvalila za ove reči.

- Kao neko ko je u braku sa 42 godine starijim muškarcem, potpuno te razumem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav! - glasila je druga poruka, na koju je Anica napisala:

- Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću!

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje! - napisao joj je jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva navela:

- Jedna od najlepših poruka danas, hvala!

(Blic)