Izvor:Foto: ATA images

ŽAO MI JE ŠTO NEMAM DECU, SAD JE KASNO: Glumica ogolila dušu

Izvor: Nportal

12.09.2024.

19:57

GLUMICA retko govori o privatnom segmentu života.

Isidora Minić iza sebe ima brojne uspehe i priznanja za glumački rad.

Prema mišljenju mnogih, jedna je od najlepših i najšarmantnijih glumica na Balkanu.

Svoj privtni život čuva daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom ova šarmantna glumica progovorila je o majčinstvu i ulozi roditelja koju nije iskusila.

BloombergAdria.com

 

- Žao mi je što nemam decu, ali prosto se nije desilo i ne moram da mislim da mi je zbog toga život propao. Nisam razmišljala o tome ko bi nosio moje ime i produžio vrstu, na roditeljstvo sam gledala kao na to da sa voljenom osobom stvoriš nešto samo vaše, zajedničko, neko biće kome daješ neograničenu ljubav. Ali, bože moj - rekla je glumica svojevremeno za "Kurir".

Kako je dalje opisala, na stvaranje porodice gledala je potpuno drugačije. Međutim, smatra da joj jednostavno nije bilo suđeno.

BloombergAdria.com

 

- Neki put me i uteši kada vidim gde ovaj svet hrli i kuda ide. Stalno sam mislila da će klimatske promene i suše doći jednog dana i tešila se da je dobro što nemam decu da to ne dožive, a evo, i ja doživljavam.

Svet ide ubrzano u nekom groznom pravcu. Šta da radim?! Nije sve bilo u mojim rukama. Nisam mislila samo na sebe, da zadovoljim svoju potrebu, a verovatno mi je to nasledstvo od roditelja. Mislila sam, njima se desilo, desiće se i meni. Ali današnje vreme je drugačije. Nije se desilo, onda sam i kasno upoznala čoveka s kojim bih volela da se to desi. Sad je dibidus kasno. Verovatno mi nije bilo suđeno - rekla je glumica.

BONUS VIDEO: