Izvor:Foto: Jutjub printskrin/HYPE TV

JODŽIR KOD LEKARA: Otišao na bitnu intervenciju

Izvor: Nportal

13.09.2024.

08:31

JAVNOST ne prestaje da priča o poznatom influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru za koga se spekulisalo da će postati novi učesnik "Elite 8".

Jodžir se na početku nije oglašavao na ovu temu, a onda je posle par dana rešio da prekine tišinu, pa otkrio da nije fan ovakve vrste šoua i da se neće useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, što je mnoge razočaralo.

- Kukala vam majka, vaše vizije da ulazim u rijaliti... Ne ulazim ni za kakve pare u rijaliti, kunem se u decu da nikada neću ući. Nemam ništa protiv rijalitija, ali to nije moj nivo, pokrećem neki svoj biznis - objasnio je Jodžir u novom videu.

Jovan je u procesu pripremanja za novi projekati, što je otkrio u prethodnom snimku, a sada je osvanula fotografija, koja dokazuje da popularni TikToker ne zapostavlja ni fizički izgled, pa je odlučio da osveži svoje lice i "zategne" se.

BloombergAdria.com

 

Pratioci poznatog influensera su navikli da na njegovim klipovima bude i supruga Irena, kao i sin i ćerka.

Jodžirova supruga je televizijska novinarka koja izveštava sa terena. Jednom prilikom je otkrio kako je ona njega zaprosila na nesvakidašnji način. 

- Irena je originalna i bez trunke foliranja, što je meni najbitnije, a danas je retko - opisao je Jovan ranije za medije čime ga je Irena osvojila, a onda šokirao:

- Zaprosila je ona mene, pozitivnim testom za trudnoću!

Irena je jednom prilikom progovorila o Jovanu i o tome kako su se upoznali: 

- Znamo se dugo, upoznali smo se još dok smo bili osnovci, jer su nam očevi dugogodišnji prijatelji. Uvek se šalim i kažem da je Jovan celi život zaljubljen u mene, ali nikad nije imao hrabrosti da mi priđe na taj način. Zajedno smo sedam, od čega u braku četiri godine. Relju smo dobili u vanbračnoj zajednici, a Irinu u braku - ispričala je ona za medije.