Izvor:Foto:Printskrin/Jutjub/ Zadruga Official

ZADRUGAR U DOMU OD PETE GODINE: "Svaki dan smo jeli isto"

Izvor: Nportal

13.09.2024.

11:36

MLADI učesnik rijalitija "Zadruga Elita 8", podelio je svoju tužnu životnu priču sa ostalim učesnicima koji su se rasplakali.

Tokom prošle noći, učesnici "Elite" su bez ustručavanja pričali o svom životu. 

Mladić je od pete godine bio u domu, a onda ga je jedan par usvojio: 

- Usvojili su me roditelji, to mi je najveći uspeh za sad. Krenuo sam od nule, bio sam u domu od pete godine. Svaki dan smo jeli jedno jelo. Imao sam loša iskustva, pre nego što su me ostavili. Imao sam pet, a brat tri godine - počeo je Nenad.

BloombergAdria.com

 

- Ispričaj nam o porodici - rekla je Ivana Šopić.

- Tata je umro pre šest meseci, bio je teško bolestan. Dobio je rak na grlu, bio je na poslu. Borio se i kad je bio bolestan, da bi nama bilo bolje. Mi to nismo znali da cenimo. Mama isto nije u najboljem stanju, održava sve, štalu i kuću. Došao sam da zaradim neke pare, kako bih joj pomogao. NJena penzija je baš mala, šta možemo od 40.000.... - priča Nenad i odgovara na pitanje da li je njegov brat radio:

- Radio je, ali prestao je. Vezani smo, jer smo zajedno usvojeni. Samo bih voleo da saznam ko su mi pravi roditelji, da ih pitam par stvari. Krili su od nas da smo usvojeni, jer su se plašili da bi otišli kod njih. Voleo bih da ih vidim samo na pet minuta, da znam zašto mi nisu dali život - rekao je Ćubić i dodao:

- On sada pomaže mami oko kuće i stoke.