Izvor:Foto: TV Hepi printskrin Printskrin Instagram/xenia_pajcin xenia_pajcin

"Ksenija je prišla i poljubila me u usta pred Kapisodom"

Izvor: Nportal

13.09.2024.

12:54

"GOCA SE začudila u fazonu šta je ovoj maloj, ali Goca je stari mafijaš, nju boli briga, oguglala je na to, ali Filip nije oguglao"

Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni, plenila je energijom i harizmom, a retko koji muškarac je mogao da odoli njenom šarmu.

BloombergAdria.com

 

Puna energije, uvek nasmejana i vedrog duha, Ksenija je podizala atmosferu do usijanja gde god da se pojavi. Cela javnost ostala je šokirala 16. marta 2010. godine kada je objavljeno da je Ksenija pronađena mrtva u svom stanu u Nikšićkoj ulici.

NJu je usmrtio njen tadašnji partner, maneken Filip Kapisoda koji je i pucao u nju, a zatim izvršio samoubistvo. O razlogu za ovako strašnu tragediju i danas se nagađa, a poznati detektivi tvrde da je "ključ misterije u telefonu".

Bivši partner, Goce Božinovske i jedna od opasnih momaka devedesetih, Nebojša Tubić Žabac koji je tvrdio da je i sam neko vreme bio u vezi sa Ksenijom, jednom prilikom je otkrio neke detalje njenog odnosa sa Kapisodom.

BloombergAdria.com

 

On je progovorio o večeri pre pevačicine smrti

- Goca i ja sedimo u klubu. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me u usta. Goca se začudila u fazonu šta je ovoj maloj, ali Goca je stari mafijaš, nju boli briga, oguglala je na to, ali Filip nije oguglao. Počeo je da je vuče, da se guraju tamo. Kad sam pogledao, tukli su se u separeu. Ja sam se zezao tad da će ga Ksenija prebiti", ispričao je za Žabac za "Balkan Info".

Po obudukcionom nalazu Ksenijina smrt je nastupila između 14 i 16 sati od povrede nanete hicem pištolja u predelu čela iz neporedne blizine, a po rekonstrukciji zločina reklo bi se da su u trenutku tragedije ljubavnici stajali licem u lice i da je ona podigla ruku i krenula ka pištolju kada je ispaljen hitac.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila s modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Mondo