Izvor:Foto: Nenad Živanović, D. Milovanović

RAMENA SU MI BILA KRVAVA: Kolega bio nasilan prema Radmili

Izvor: Nportal

13.09.2024.

20:09

NI njeni najverniji obožavaoci ne znaju mnogo o njenom privatnom životu.

Glumica Radmila Živković gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da je tokom svoje karijere imala neprijatno iskustvo sa jednim kolegom.

Radmila je otkrila šokantne detalje sa snimanja filma Naivko, koji je, kako kaže, obeležen jednom neočekivano dramatičnom scenom.

Naime, scena sa LJubišom Samardžićem, koju mnogi pamte, nije bila zamišljena da izgleda tako kako je prikazana. Dok je glumica u filmu odigrala scenu odbrane, publika je verovala da je sve deo scenarija, ali istina je bila mnogo mračnija.

BloombergAdria.com

 

- Strašno sam se osvetila jednom kolegi. Na prvom filmu "Naivko" mene je trebao da slika slikar i on je zamislio tako da je napravio taj portret sa golim grudima. Ja sam imala jednu bluzu od šantuga što je teška svila, gruba i jaka. On je na probama sve radio kako treba, mada kada se upalila kamera on je krenuo to da mi otkopčava i da proba da skine. Ja sam to držala sa obe ruke jer nisam smela da prekinem kadar. Kada se završila scena i kada sam skinula bluzu ona je bila urezana od te jačine i ramena su mi bila krvava. Ja sam plakala, naravno ne pred njima - rekla je glumica.

Međutim, osvetu je sačekala čak 20 godina.

- Posle dve decenije ponovo smo radili zajedno. Bila je scena gde sam ga udarala kišobranom. Ja sam ga udarala do besvesti. Rekla sam kolegi da ga ne brani jer ću stvarno da ga udaram. Branio ga je Zoran Cvijanović, a udarala sam LJubišu Samardžića. Neka mu je laka crna zemlja, ali ovo je sada anegdota - istakla je glumica.

(Kurir)

BONUS VIDEO: