Izvor:Foto: Profimedia

PRIZNAO KRIVICU: Kakva kazna očekuje DŽastina Timberlejka?

Izvor: Nportal

14.09.2024.

14:53

AMERIČKI pevač DŽastin Timberlejk danas se izjasnio krivim po optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju pred sudom u mestu Seg Harbog, na Long Ajlendu, nakon što je uhapšen u junu u Hemptonu.

Sudija je osudio Timberlejka na novčanu kaznu od 500 dolara uz dodatak od 260 dolara, 25 sati društveno korisnog rada u neprofitnoj organizaciji po njegovom izboru i naložio mu da objavi saopštenje o javnoj bezbednosti, prenosi AP.

BloombergAdria.com

On se prvobitno izjasnio da nije kriv za prekršajnu prijavu za vožnju u alkoholisanom stanju, a vozačka dozvola mu je suspendovana tokom saslušanja prošlog meseca.

Podsetimo, Timberlejk je uhapšen u Sag Harboru u NJujorku 18. juna, nešto posle ponoći, nakon što je policija saopštila da je u centru sela preleteo znak stop, skrenuo iz svoje trake, a da su policajci mogli da osete miris alkohola nakon što je pevač izašao iz svog BMW-a.

BloombergAdria.com

Policija je u sudskim podnescima takođe navela da su pevačeve oči bile "krvave i staklaste", da je usporeno govorio, da je bio nestabilan na nogama i da je imao loše rezultate na svim testovima trezvenosti.

Timberlejk je rekao da je ''zahvalan na prilici da krene napred" i da koristi svoju platformu da pomogne drugima da donesu "bolje odluke".

"Trebalo je bolje da prosuđujem. Razumem ozbiljnost ovoga", rekao je pevač.

(Telegraf/Tanjug)