Izvor:Foto: Tanjug/AP

ZABORAVILA JE ODAKLE JE: Sugrađani progovorili o Melaniji

Izvor: Nportal

15.09.2024.

19:01

"ZABORAVILA JE gde je odrasla i ne doživljava više ovo ovde kao njeno"

Melanija Tramp je kao vrlo mlada shvatila da svoju lepotu može dobro da unovči i to dok je bila još u srednjoj školi. Tada je u LJubljani bila angažovana u svim mogućim revijama, a onda je iz Sevnice u kojoj je rođena krenula u svet.

BloombergAdria.com

 

Kada je ekipa emisije "Metar moga sela" stigla u Sevnicu, rodno mesto Melanije Tramp naišla je na bivše komšije ove dame koji su bili raspoloženi da govore pred kamerama i da otkriju neke detalje iz njenog života, ali i šta o njoj misle danas.

- Ona je prvo otišla za Italiju kao mlada. LJubljana, pa Italija - ispričale su nam Melanijine sugrađanke koje se sećaju ove dame kada je bila mlada i dodale:

- Mislim da je ona Sloveniju isključila. Zaboravila je gde je odrasla i ne doživljava više ovo ovde kao njeno.

I dok komšinice misle da je Melanija zaboravila Sloveniju, neki sugrađani se ponose time što je rođena baš u mestu u kom su i oni, ali, otkrili su nam i šta pojedini misle.

BloombergAdria.com

 

- Mislim da je svako ponosan - ističe pred kamerama jedna mlađa devojka.

Pravo iz Slovenije, zahvaljujući modnim angažmanima, Melanija je dobila priliku da radi za poznate modne brendove u Italiji. Upravo su ovi angažmani bili njena odskočna daska u svet i odveli su je sve do poznanstva koje joj je promenilo život.

Na pitanje da li im je drago što je neko iz njihovog mesta uspeo, većina sugrađana nam je pozitivno odgovorila. Ipak, ima i onih koji joj zameraju neke stvari.

- Naravno, ali mi nemamo ništa od toga - kaže jedan sugrađani, dok je jedna stanovnica Sevnice istakla da je ponosna:

- Da, drago nam je. Ona je bila žena, supruga od predsednika Amerike. Velika je stvar da neko iz jednog ovako malog mesta postane prva dama Amerike. Ipak, neki je vole, a neki je ne vole jer sam čula i to da ona nije baš ponosna na to što je Slovenka.

Dok je živela u Sevnici Melanija je takođe imala lep život, sugrađani ističu da nije živela u siromaštvu.

- Nije živela u siromaštvu, ne - kaže sugrađanka iz Sevnice i dodala:

- Mislim da ona je išla u Ameriku kako bi bila Amerikanka. I ona jeste Amerikanka, ne želi da bude Slovenka. Samo tako mislim.

Blic