Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"NAŠ DEČAK SA PLAVIM OČIMA" Kako Toma provodi vreme sa sinom

Izvor: Nportal

16.09.2024.

09:11

ZADRUGAR Toma Panić i pevačica Nadežda Biljić dobili su sina Longa . Sada su pokazali kako provode vreme sa njim.

Par je nekoliko puta pričao o zdravstvenim problemima dečaka, ali mališan svaki dan sve više napreduje. Toma je na Instagram profilu objavio snimak kako se igra sa sinom: 

- Tata - rekao je mali Longo u jednom trenutku.

- To što mi zaostajemo za generacijom, to ćemo stići. To što nas raznese sa svojim svakodnevnim vrištanjem, pa i to je deo sazrevanja, ali deo svakodnevnice mora biti i osmeh i igra. Naš dečak sa plavim očima -napisao je Panić u opisu snimka.

BloombergAdria.com

 


Podsećanja radi, Nadežda Biljić je jednom prilikom pričala i o najtežem životnom periodu kao i odgajanju sina koji je prvih 11 meseci svog života morao da se hrani na sondu.

- Došao je pedijatar kada sam probudila iz anestezije da me pita da li je muško ili žensko. Ne znam šta da kažem… Ja sam se porodila hitno carskim rezom, ali kada su muška deca pod stresom onda im se povlači polni organ i sećam se da sam taj dan sa sve kateterom i ranom krenula da ustanem. Tada je bila ekspanzija korone, nisam smela da ga uhvatim za ruke. Imao je kilogram i trideset grama, pampers najmanji je bio do pola njega, bio je crn, on je bio kao pauk. Ja nisam smela da ga pipnem, pomislila sam šta sam ja rodila, bio je premali, kao pivska flaša. Taj dan sam ga videla i taj dan su ga odveli sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju i tu je bio od marta do jula meseca. Doktorke na Institutu i sestre, svaka im čast, svaki dan smo zvali u određeno vreme, slali su nam slike deteta - ispričala je Biljićeva za "Novu", i dodala:

- Samo ja znam kako mi je bilo. Nisam ni bila svesna šta se dešava, možda bi mi bilo teže da sam mogla da ga vidim. Možda bi mi bilo teže kada bi ga uzela na grudi ili kada bi imala priliku da ga dojim, možda bi mi bilo teže da se rastajem od njega svaki put.

(Blic)