Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel, Novosti/N. Skenderija

"NEKOLIKO PUTA JE SPOMENUO PROBLEM": Uzrok Lečićevog udesa

Izvor: Nportal

16.09.2024.

10:02

GLUMAC Branislav Lečić je imao udes u nedelju. Udario je u bankinu, a prilikom udarca je ostao bez svesti.

Glumac je rano ujutru izgubio kontrolu nad vozilom zbog loših uslova na putu, ali mu je u jednom trenutku i pozlilo. Dobio je vrtoglavice, to je doprinelo da se dogodi udes. Glumac je za Republiku potvrdio ovu informaciju i rekao da je zadobio povredu lakta leve ruke. Ostalo je sve u redu.

BloombergAdria.com

 

- Lečiću se mantalo u glavi i nekoliko puta je spomenuo problem sa pritiskom. Vremenske prilike jesu juče bile teške, tako da je bilo dosta intervencija zbog iste stvari. Nesvestica nije retka pojava, a Lečić je odlično reagovao u uslovima koji nisu bili nimalo laki. Povrede koje ima brzo su sanirane - rekao je izvor iz bolnice za pomenuti portal. 

Podsećanja radi, Lečić je bio primljen u Urgentni centar u kom su ga lekari detaljno pregledali: 

- Na Gazeli se sve desilo i sada sam u Urgentnom centru.Ispituju me doktori, pritisak i tako dalje, srce, ultrazvuk i skener, znate već kakva je procedura. Nije ništa strašno, Bogu hvala. Samo sam malo udario lakat leve ruke i auto je ugruvan. Izgubio sam kontrolu nad vozilom, ali je najbolje što nikoga nisam povredio. Znate kako je vreme danas, kiša, malo mi se verovatno zamantalo i pritisak se promenio u glavi, pa je na trenutak to izazvalo sve ovo. Kao da je otišla svest na trenutak - objasnio je juče glumac za Republiku.