Izvor:Foto: ATA images

MILJANA IMA TROMBOVE: Ne sme na kiretažu

Izvor: Nportal

16.09.2024.

10:59

MILJANA Kulić je ponovo trudna. Navodno sa Lazarom Čolićem Zolom.

Majka Miljane Kulić je burno reagovala na ćerkinu novu trudnoću. Istakla je da ona pije lekove i da ne bi smela ostati u drugom stanju. 

- U šoku sam. Ona nije normalna - rekla je Marija, koja je odmah oplela po Zoli:

- Sud je dodelio meru lečenja na slobodi i ona mora da se javlja psihijatru jednom mesečno čak i kada je u rijalitiju. I Zola pije lekove narkomančina. Kada nema pare za drogu pije lekove.

BloombergAdria.com

 

Marija je otkrila razlog zbog kog Miljana sme da ide na abortus: 

- Miljana je tri puta do sada išla na čiščenje i on to najbolje zna, ali baš ga briga. NJenu je učešće u rijalitiju važnije od Miljaninog života. Ovo mu je ulaz u rijaiti on je to namerno uradio - rekla je ona i dodala:

- Znam tačno kada joj je napravio dete, letos kada su bili u hotelu u Beogradu. Ja sam je nedavno vodila da stavi spiralu i doktorka joj je rekla da dođe, ali Miljana je odbila i obećala mi je da neće više ostati trudna. I eto ti. Ona ima trombove, ne bi smela da ide na kiretažu, ali će morati - priznala je Kulićka za Telegraf.

BloombergAdria.com

 

Kada ju je pozvala telefonom u rijalitiju, Marija je bila više nego stroga prema ćerci: 

- Je l znaš kako se zoveš? Znaš li gde si bila celo leto, šta su ti prepisali, šta si pila? Raduješ se trudnoći sa psihijatrojskim lekovima. Zbog tebe da se rađa bolesno dete - rekla je Marija.