Izvor:FOTO: Printskrin Instagram borisbeckerofficial

ŽENI SE BORIS BEKER: Mlada mlađa čak 23 godine

Izvor: Nportal

16.09.2024.

12:18

BORIS JOJ je najviše zahvala jer je bila tu u njegovim najtežim životnim momentima..

Bivši teniser i teniski trener našeg Novaka Đokovića, Boris Beker (56), ovog vikenda se ženi po treći put. NJegova izabranica ovog puta je Lilijan de Karvaljo Monteiro, koja je čak 23 godine mlađa od njega.

BloombergAdria.com

 

Iako je Beker bio poznat u prošlosti po raskalašnom životu, ovog puta on vezu sa lepom devojkom sa afričkog ostrva Sao Tome i Principe, krije kao zmija noge. Ono što je poznato jeste da su već godinama zajedno i da su podrška jednom drugom.

Lilijan ima čak tri diplome fakulteta, govori pet jezika i potiče iz porodice uspešnih roditelja, piše "Daily Mail". Naime, njen otac je bio ministar odbrane Sao Tome i Principe, kao i predsednički kandidat 2014. godine.

Lilijan se ne ističe previše u javnosti i malo se zna o njoj. Nema društvene mreže, ne eksponira se, a i kada se pojavi na nekom događaju, uglavnom je ruku pod rukom sa uskoro zvanično mužem Borisom Bekerom.

NJen modni stil je istančan i sveden, očigledno ne voli preterano jake boje, jer uglavnom su to one klasične - bela i crna. Stalo joj je da lepo izgleda, a u malobrojnim slikama vidimo da i te kako ima stila za oblačenje za svaku priliku.

Kada je on izašao iz zatvora posle osam meseci provedenih za krivična dela zbog nesolventnosti, par je Veliku Britaniju zamenio Italijom, pa sada živi u Milanu u prelepom stanu. Beker je jednom prilikom izjavio da ga upravo njena ljubav "izlečila" od zatvora i boravka u njemu. Upravo u ovom gradu ju je on i zaprosio, u Milanskoj katedrali 2021. godine. Ona ga je čekala dok u međuvremenu ne odsluži kaznu koja mu sleduje i ovog vikenda organizuju dugo očekivano venčanje.

Bila mu je velika podrška tokom tih meseci suđenja.

- Boris je bio jako zahvalan što je Lilijan ostala uz njega i u tim teškim trenucima i to joj nikad neće zaboraviti. Praktično ga je spasila - rekao je jedan prijatelj o njihovoj ljubavi.

Borisu Bekeru je ovo treći brak, pošto se prethodno razveo od Lili Beker 2018. godine, posle devet godina zajedništva. NJegova prva žena je Barbara Beker, sa kojom je brak trajao godinu dana kraće - od 1993. do 2001. godine.

Ona