Izvor:Foto: ATA images

"SITUACIJA KOMPLIKOVANA" Andreana u Beču zarobljena poplavama

Izvor: Nportal

16.09.2024.

12:20

PEVAČICA Andreana Čekić živi od svoje treće godine u Austriji, a nedavno je kupila i vilu.

Pevačica se trenutno nalazi u Beču gde se već dva dana odigrava drama jer se Dunav izlizio posle strašnog nevremena. 

Pojedini delovi grada i auto put su poplavljeni. Prema pisanju austrijskih medija, saobraćaj je obustavljen delimično, dosta ulica je zatvoreno. Škole su u vandrednom režimu, a nekim zgradama se može prići samo čamcem. 

Pevačica je dala svoju izjavu povodom vremenske nepogode: 

- Situacija je komplikovana, delovi grada oko Dunava su skroz poplavljeni i ljudi su primorani da napuste svoje domove. Srećom, moja zgrada je na bezbednom ali sam ja ipak odlučila da odem par dana u terme koje se nalaze na periferiji grada dok se situacija ne smiri - rekla je Andreana.

Andreana je nedavno govorila u "Ceca šou" o životu u Austriji: 

- Imala sam tri godine, to je bila promena sredine. Ja sam rođena u Dubici, tu sam se vezala za baku, i ceo ambijent tamo i onda sam sa majkom došla za Beč. Sve se promenilo, brzo sam naučila nemački. Sad mnogo volim Beč, stekla sam i mnogo prijatelja, ali mi je i tatina strana falila. Ja sam se stalno za raspuste vraćala u Dubicu. Ipak mi je uvek bilo neprijatno da kažem da sam iz Beča. Sada najviše vremena provodim u Beogradu. Ja zaređam po tri, četiri pet meseci. Ali u Beču sada imam kuću, dvorište i cvrkuću mi ptice i ja ne čujem ništa drugo – otkrila je Andreana.

(Telegraf)

#VIP #Andreana Čekić #poplave u Beču Andreana Čekić #nevreme Beč