Izvor:Foto: Printskrin instagram/vlatkapokos

OD OBOŽAVANE ŽENE DO POSLUGE Brak pevačice potresao javnost

Izvor: Nportal

16.09.2024.

12:52

PEVAČICA Vlatka Pokos je tokom osamdesetih i devedesetih bila jedna od najpoželjnijih dama, a onda je napustila zemlju i preselila se u Kanadu.

Upoznali smo je kao pevačicu u grupi  "Srebrna krila". Tada je zamenila Lidiju Asanović. Potom je započela solo karijeru, a pesme po kojima smo je zapamtili su "Metak" i "Ne tražim ništa".

Nažalost, njen buran ljubavni život sa 28 godina starijim mužem Josipom Radeljakom Dikanom privukao je pažnju i u senku stavio njenu karijeru. Vlatka je u medijima pričala da on želi da je finansijski uništi rasplakala je region.

Bivši muž je protiv nje digao tužbu, a kada je govorila o njihovoj ćerci nije mogla obuzdati emocije: 

- Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina - rekla je jednom prilikom Vlatka.

- Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom - navela je Vlatka, kako je prenosio sajt 24sata.hr.

Vlatka je u knjizi otkrila da se nakon večere kod pevača Petra Graše, posvađala sa muđem. Na večeri su bili oni, Ivana Banfić sa mužom . Ivana je celo veče nešto šaputala Josipu na uho, a to je Vlatki zasmetalo. Sutradan ujutro je napravila ljubomornu scenu. Josip je reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario.

Vlatka se posle nekog vremena vratila u Hrvatsku, a prošle godine je radila u jednom hotelu u Splitu.

- Elokventna je i "naoružana" aktivnim znanjem nekoliko svetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok nivo motivacije, a ni prijatna spoljašnjost svakako nije na odmet. Pokosino radno mesto u smislu mikrolokacije jeste aula hotela gde ima svoj prostor koji ipak nije kancelarija, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje zahteve gostiju. Najčešće je reč o organizaciji događaja, nekih intimnijih proslava i sličnih dešavanja tokom boravka - ispričali su iz hotela za "Slobodnu Dalmaciju".