Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

JK PORUČILA DUŠKU: "Kasno je da budemo u dobrim odnosima!"

Izvor: Nportal

16.09.2024.

18:34

"PRVO, trajalo je zbog mene. Sve u životu traje samo isključivo zbog mene i inače zbog žena. Nikada zbog muškarca."

Dvadesetčetiri sata nakon što je objavljeno da je brak regionalne muzičke zvezde Jelene Karleuše i proslavljenog fudbalera Duška Tošića zvanično okončan, pevačica je u emisiji "Puls Srbije" ispričala svoju verziju o "razvodu decenije".

- Primetila sam da je razvod kod žena, verovatno i u svetu, ali ovde u Srbiji, ravan smrtnom slučaju u porodici. Očekuju da se osećam kao da mi je neko umro, ali kada je reč o Dušku i o meni, ovo je sad samo papirološki. Onako emotivno, ljudski se to desilo mnogo, mnogo ranije. Ja se osećam odlično, ne osećam se kao da je neko umro. Moram da kažem da su žene zavisne od toga da imaju partnera i da imaju muža i doživljavaju razvod kao jednu katastrofu ravno smrti. U današnje vreme smatram da žena mora da čoveka svog života vidi u ogledalu kada pogleda sebe. Jer tek onda može da nađe partnera koji će je zadovoljiti. Ako ona dovoljno voli samo sebe i poštuje samu sebe, ona će tako zračiti, da je voli i poštuje njen partner - rekla je pevačica. 

BloombergAdria.com

Potom se dotakla i Tošićevog saopštenja na mrežama. 

- Smatram da je to njegovo sopštenje, onako kako su mi prepričali, napisao jedan divan čovek, njegov advokat, zove se Nikola, koji je vrlo mudar i pametan i zna šta da napiše. Ali ja Duška odlično poznajem i znam kako misli, kako diše. Duško je odrastao uz mene, imao je 21 godinu kad smo se upoznali.

Karleuša se osvrnula i na pitanje koje je Tošić sam pokrenuo u saopštenju - da li misli da mogu ostati u dobrim odnosima.

BloombergAdria.com

- Sada je kasno za takvu vrstu pisanja. Vrlo je nekad kasno. To nikad nije kasno je priča za malo decu. Nekad je vrlo kasno, jer svako ima neki svoj prag tolerancije. Ja sam jako tolerantna, mogu mnogo da izdržim. Ja sam i ovde gde jesam, ne zato što sam najtalentovanija, najbolja, najlepša i najbolje radim svoj posao, nego zato što mogu mnogo da izdržim. Ali sve ima svoj limit i svoju granicu. Pa i kad je reč o muško-ženskim odnosima, ne bi došlo do ovog. Prvo, trajalo je zbog mene. Sve u životu traje samo isključivo zbog mene i inače zbog žena. Nikada zbog muškarca. Jer žene su te koje guraju do same granice, ali postoji granica. Zašto bi ostali u dobrim odnosima kada se ubije sve ono što je činilo jedan brak? Pa čak ni deca ne treba da budu izgovor. Mislim, meni svi govore da to treba tako, da je to mudro i tako dalje, ali trebalo je onda svih ovih godina. Mama nije trebala da plače, nije trebalo da bude nesrećna, nije trebalo mnoge stvari da se dese unutar porodice, unutar četiri zida. Ali opet, sa druge strane, ja kao javna ličnost sam se trudila da pokažem lepšu stranu mog života, braka, partnera i tako dalje. Da ulepšavam to maksimalno, zato što je moj posao da pričam bajke, a ne da govorim istinu. Ja sam odlučila i ja sam ga birala, ali isto tako imam i svoje razloge da kažem ja sam takva. Mislim da su vodolije takve, jednom kada preseku to je to. To kada pukne to pukne. 

(Kurir)