Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ RTS Šou program - Zvanični kanal, A.K./ATA images

NAKON DEMANTA Marija napala produkciju- Kakvi su to ugovori?

Izvor: Nportal

18.09.2024.

08:21

VODITELJKA Marija Veljković, nedavno je putem objave na društvenim mrežama podelila potresnu vest.

NJen sin Đurađ navodno je bio žrtva nasilja na snimanju serije. Voditeljkin naslednik bio je deo projekta u kojem su u snimanje uključena deca. NJegovi vršnjaci su ga tada, kako voditeljka tvrdi, udarali, ismevali i čupali.

BloombergAdria.com

Nakon Marijinih navoda, oglasili i iz produkcijske kuće "Monada", te izneli, između ostalog da su utvrdili da navodi Veljkovićeve nisu istiniti. NJihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Prvenstveno, podržavamo svako interesovanje medija za temu zaštite dece i problematiku vršnjačkog nasilja, koja je izuzetno važna i zahteva odgovoran pristup. Međutim, smatramo da je ključno istaknuti da navodi izneti u objavi gospođe Marije Veljković nisu istiniti.

Nakon navoda produkcije oglasila se Marija Veljković na novonastalu situaciju.

- Stojim iza svega što sam rekla, moje dete je doživelo fizičko nasilje i produkcija ga je zbog toga isključila sa projekta. E sad, postoji tu i drugo pitanje, kakvi su ti ugovori? Ja se iskreno nadam da će uskoro postojati udruženje koje će braniti pravo i dece glumaca, a ne samo produkcija. Ti ako si učesnik na snimanju tebi ne sme da padne dlaka sa glave, a pogotovo ako je dete u pitanju. Za to sve je odgovorna produkcija i nemam šta da komentarišem to što su oni naveli - rekla je Marija za 24sedam.