Izvor:Foto: ATA images/Jutjub printskrin/Zadruga official

"KAFA 50, HLEB 30": Ivan naplaćivao Miljani hranu

Izvor: Nportal

20.09.2024.

10:51

MILJANA Kulić, dugogodišnja učesnica rijalitija je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom. Otkrila je da želi da zadržo dete pošto je već tri abortusa uradila.

Zadrugarka je komentarisala odnos Ivana Marinkovića sa kojim ima sina i njegove bivše supruge Jelene Ilić:

- On gleda svaki njen korak i prati je, ljubi se iz inata. On mora da shvati da on ženu više ne zanima. Ne kažem da je ona bolja, komentarisaćemo još mesec dana ovu skalameriju od braka. Sam je rekao da ga ona ne zanima, a on priča o njoj, gleda i ljubi se iz inata. Ista g*vna, samo drugo pakovanje. Izgovara joj svašta za decu, sam se sebi us*ao u usta. Sve je dogovorena priča, pomiriće se, ali i vidim da Jelenu on ne zanima. On njoj nije bio dovoljan, ostavila ga je, a on traži reakcije, a onda je žrtva - rekla je Miljana.

Miljana je Mileni Kačaveni otkrila kako su proticali dani sa Ivanom pre ulaska u "Elitu 8": 

- Ja sam ga spojila sa Željkom, bilo mi je žao. Mislim da je došao da se ne bi pričalo da je loš otac. On je plakao ispred Pinka, pisao je kad sam bila kod njega: "Kafa 50 dinara, hleb 30 dinara". On je pričao o Jeleni, Đedoviću, Anđelu, a za dete nije pitao. Par dana sam bila kod njega, moja majka je rekla da je jeo po restoranima kad je bio u Nišu. Je l' trebala u hotel da ga pošalje? Oni će na kraju da se pomire, ova g*vna i treba da budu zajedno - govorila je Miljana.

BloombergAdria.com

 

Miljaninu ispovest možete pogledati na videu ispod teksta:  https://youtu.be/ZDNr_VBEBOw?si=sjgPMyXJDqibOwNU