Izvor:Foto: ATA images/R. Z.

Čola "maznuo" Merlinov hit - na udaru loših komentara

Izvor: Nportal

20.09.2024.

16:47

OVO JE sigurno jedan od najvećih Čolinih hitova..

Pevač Dino Merlin otpevao je mnogo pesama koje su postale vanvremenski hitovi, ali je i mnogo numera napisao za svoje kolege.

BloombergAdria.com

 

Samo jedna od njih je pesma Zdravka Čolića pod nazivom „Kao moja mati“ koju je snimio pre osamnaest godina.

Međutim, malo ko zna da je Dino Merlin ovu numeru prvenstveno namenio sebi, ali je ona ipak završila u rukama njegovog kolege.

Ova pesma je danas neizostavna na repertoaru mnogih pevača, ali i jedna od često pevanih pesama u muzičkim takmičenjima.

Čola je inače pre dve godine bio na meti loših komentara upravo zbog ove pesme.

Žene su se na Tviteru zapitale zbog čega je pevač, koji uglavnom u svojim pesmama obožava pripadnice lepše pola, otpeva ove reči:

- Nikad mi neće biti jasno što je Čoli trebala pjesma "Ti nikad nećeš biti kao moja mati" - napisala je jedna korisnica Tvitera i pokrenula raspravu.

- Od one čuvene "Sve su one kurve, osim moje majke", napravili poeziju. Otprilike to je analiza pesme a proizvod je upakovan za balkansko tržište koje obiluje maminim sinovima kojima su žene slomila srca i koji će u kafani uz ovo da lome flaše o svoje čelo. Prosto, pesma je krš. - napisao je jedan korisnik

- Čolićeva najznačajnija grupa obožavalaca su žene srednjih i starijih godina. Za svaku majku koja ima sina, ova pesma osnažuje emociju superiornosti i značaja njihove žrtve u poređenju sa mlađim generacijama.