Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda/ATA images

NIJE HTELA DA PONOVIMO TURNEJU ZG Pevač otkrio detalje o Tanji

Izvor: Nportal

20.09.2024.

17:11

VIŠE nije u kontaktu sa Tanjom Savić

Nekadašnji učesnik „Zvezde Granda“, pevač Nemanja Nikolić, ističe da su kolege sa kojima je gradio karijeru i nizao uspehe ostavile neizbrisiv trag u njegovom životu.

BloombergAdria.com

 

- Neću biti na Tanjinom koncertu. Od srca joj želim pet punih Arena. Volim je, poštujem je, počeli smo zajedno i ona je u jednom periodu mog života, kao i cela ekipa ostavila neizbrisiv trag. To ne može da se zaboravi. Jeli smo isti hleb, živeli zajedno. Vreme je učinilo svoje, otkako su nas rastavili, svako je otišao na svoju stranu. Normalno je da se više ne družimo kao nekad – priča Nemanja i dodaje:

BloombergAdria.com

 

- Stevan je moj kum, krstio je moju dečicu, sa Darkom se družim, sa Banetom se viđam, sa Slavicom se čujem, a ona se nekako odvojila od svih nas. Da li je to uradila sama ili joj je neko rekao, ne znam stvarno. Čak smo i hteli da napravimo turneju povodom dvadesetogodišnjice, svi smo bili za, ona nije htela, nije želela. Možda je ona htela, ali njen menadžering nije dozvoljavao, ne znam, neću da ulazim u to. Najiskrenije od srca joj želim sve najbolje u životu, porodici, dečici i da napuni 15 Arena - ističe Nikolić.

(Blic)

BONUS VIDEO: