Izvor:Foto: Printskrin/Instgram/milica_velickovic_elitaa7

"IMA FANATIKA KOJI JE NAPADAJU": Milicu osuđuju zbog Terze

Izvor: Nportal

23.09.2024.

08:59

MILICA Veličković ispratila je verenika Borisava Terzića Boru u rijaliti "Zadruga Elita 8", a on je posle tri dana krenuo da flertuje sa cimerkom Sofijom Janićijević.

Flert je javno prikazan na televiziji a Milica je posle toga ostavila Terzu. Sada se susreće sa brojnim osudama i ljudima koji je napadaju zbog brzinske odluke, ali ima i onih koji je razumeju zašto je to tako radila. 

Prema pisanju medija, Milici je teško, ali ima podršku od porodice. Želi da bude jaka i da se posveti svojoj bebi i sebi: 

BloombergAdria.com

 

- Milici je baš teško, ne ono loše, ali zna da zaplače, jer je ona jako emotivna, naročito sada kada je trudna, jer ne kaže džabe naš narod, drugo stanje. Misli sve vreme na bebu, da samo bude sa tim u redu, što i jeste najbitnije. Naravno da prati sve strimove, svaki snimak, porodica svakodnevno brine o njoj, ali je ona jaka devojka, ona će sve ovo podneti stojički, kako kažu naše babe, jedan se otegao drugi se protegao, bitno je da bebica bude u redu, pa kada se porodi, sve će biti drugačije - rekao je izvor, pa dodao: 

- Ima i onih fanatika koji je napadaju, da je ovakva, onakva, da Bora ništa nije uradio, da drami, ali mislim, baš bih pitala njih da su se našli u njenoj koži. To ne poželeti nijednoj devojci da se desi - otkrio je izvor za "Republiku". 

BloombergAdria.com