Izvor:Foto: Jutjub printskrin/ Novo jutro

"NIKADA NISAM BILA ŠLIHTARA": Jovana na početku karijere

Izvor: Nportal

26.09.2024.

08:15

VODITELJKA Jovana Jeremić jedna je od najatraktivnijih voditeljki koja je za krako vreme postala veoma popularna.

Jovana Jeremić je odrasla u radničkoj, ugostiteljskoj porodici i nikada nije krila da je odrasla u kafani na Ibarskoj magistrali, gde je imala svakodnevno susrete sa velikim imenima sa javne scene. 

Kada je završila srednju školu, preselila se u Beograd, gde je upisala Pravni fakultet i master studije. 

- Potičem iz porodice gde sam imala dovoljno za jedan običan život, nikad nije bilo tu nešto više da bih se ja razbacivala, ali uvek sam imala velike želje i ciljeve. U LJigu sam završila gimnaziju, gde sam bila đak generacije. Imala sam i stipendiju, ali nikad neću zaboraviti kada sam došla u Beograd, stala ispred Pravnog fakulteta i rekla: "Ja ću tebe pokoriti i ti ćeš jednog dana biti osvojen." Tako je i bilo, prošla sam prijemni, upisala se na budžet - rekla je Jovana jednom prilikom.

Veliku popularnost je stekla kada je vodila rijaliti "Parovi". Nekoliko godina kasnije, počela je da radi na televiziji "Pink", gde i danas vodi "Novo jutro".

- Osetila sam olakšanje kada se sve završilo jer su veliko opterećenje i odgovornost bili na meni. Nijedan slobodan dan nisam imala, vodila sam emisiju i kada sam bila bolesna, tužna i kada mi se nije vodila. Srodila sam se s učesnicima rijalitija i počela da živim njihovu sudbinu. Jedva sam čekala da se završi da bih ja malo odahnula - bila je iskrena Jovana.

Na jednoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se (malo poznati) snimak Jovane Jeremić iz mladosti.

Jovana je priznala da je imala estetske intervencije: 

- Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju - priznala je jednom prilikom ona.

(Srbija danas)