Izvor:FOTO: Printsrkin Instagram hipokampelefentokamela/ lacoraima /

"BAKO, USPELA SAM": Glumica objavila sliku s Kasandrom

Izvor: Nportal

26.09.2024.

08:37

DRAGANA NIJE krila sreću što je upoznala svog idola iz detinjstva..

Srpska glumica Dragana Mićanović objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju sa poznatom latino američkom glumicom Koraima Tores, koja je kod nas najpoznatija po svojoj ulozi u seriji "Kasandra".

BloombergAdria.com

 

Dve glumice izgledaju fenomenalno u svojim haljinama za izlazak, uslikane na žurci na splavu na savi.

Kolumbijska glumica i zvezda latino serija, koja je poslovno u Beogradu zbog uloge u domaćoj seriji "Igra sudbine", oduševila je sve sa svojom linijom jer je izgledala fenomenalno u izazovnoj mini haljinu od holo-šljokica sa ogromnim prorezom na leđima i stomaku. Puštena kosa i diskretna šminka, sa vrlo malo nakita, bila je odličan kontrast veoma provokativnoj haljini.

Srpska glumica sa druge strane izabrala je uvek pobedničku malu crnu haljinu, sa leptir dugim rukavima i otvorenim ramenima, što je samo doprinelo da zablista pored svoje koleginice. Dugačka zlatna ogrlica bila je fin detalj, a pokupljena kosa u punđu, i mačkaste oči, dale su dozu latino sjaja, najeverovatnije u čast koleginice kojoj se obradovala u Beogradu.

- Bako uspela sam! - napisala je Mićalovićeva u svojoj objavi uz sliku glumice, aludirajući na Kasandrinu popularnost tokom devedesetih godina.

Ona