Izvor:Foto: profimedia / ATA images

SAMO ZA ODABRANE: Dejana Živković na Trampovoj večeri

Izvor: Nportal

26.09.2024.

11:29

TO JE bio privatni skup i govorilo se samo o poslu

Najstariji Donaldov sin je u Beograd došao prošle nedelje kako bi okupio biznismene iz celog sveta i sa njima govorio o investicijama u Srbiji i SAD, a među zvanicama su bili manekenka Dejana i njen suprug, Filip.

BloombergAdria.com

 

Dejana Simović (32), nekada Živković, večerala je s Donaldom Trampom mlađim.

BloombergAdria.com

 

Srpska manekenka je, zajedno sa svojim suprugom Filipom, bila pozvana na tajnu večeru koju je u Beogradu organizovao sin kandidata za predsednika SAD.

Tajna večera

- Donald Tramp mlađi je u Beograd došao prošle nedelje kako bi okupio biznismene iz celog sveta i sa njima govorio o Trampovim investicijama, pre svega u oblasti nekretnina, hotela i digitalnih medija, kao i uslovima za poslovanje u Srbiji i SAD. Mesto okupljanja bio je luksuzni hotel u centru grada, a na tajnoj večeri za odabrane bilo je oko 50 zvanica. Među njima je, u društvu supruga Filipa Simovića, bila srpska manekenka Dejana Simović, nekada Živković - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor.

BloombergAdria.com

 

Skup najuspešnijih

Inače, suprug Dejane Živković Simović, Filip (32), uspešan je biznismen i sin je bivšeg savetnika Ivice Dačića, Dragana Simovića koji je preminuo prošle godine. Školovao se u inostranstvu, generalni je direktor u porodičnoj firmi koja se bavi transportom, a posluje u Americi. Otuda i povezanost i poziv na večeru zatvorenog tipa.

Dejana je kratko prokomentarisala za medije:

- To je bio privatni skup i zaista o tome ne bih govorila.

Osim poznatih i priznatih privrednika, preduzetnika i biznismena na ovom skupu bila je i Ivana Bodiroga, supruga nekadašnjeg reprezentativca Dejana Bodiroge

Informer