Izvor:Foto: ATA images/Instagram printskrin/thelifeofmuki

"TRPI ME OČIGLEDNO": Tanja otkrila nepoznate detalje veze

Izvor: Nportal

26.09.2024.

14:11

PEVAČICA obeležava ove godine 20 godina karijere, a sada je otkrila koliko joj znači podrška njenog izabranika.

Tanja Savić je otkrila nepoznate detalje o svojoj vezi, otkrila je kako se Muki ophodi prema njoj i da li bi nešto menjala: 

- Ne bih ništa drugačije uradila. Kad sagledam čitavu svoju karijeru, nije bilo dosadno. Bilo je uspona i padova, kao srčani ritam, puls, ali dobro to znači da sam živa. Preživela sam neke mnogo velike stvari, doživela sam velike hitove, postala sam majka, ova Arena će biti kruna moja karijere - rekla je Tanja ističući da je ponekad  jako zahtevna, i da je njen izabranik jedini koji može da je trpi.

Tanja je istakla da Muki ispunjava sve njene želje:

- Ispunjava sve moje želje. Možda i jesam zahtevna, to morate njega da pitate. Mislim da sam ponekad teška. Nije mu lako sa mnom. Zaista sam zahtevna, u poslednje vreme naročito, ne znam zašto, možda zato što sam perfekcionista, umetnik, ali sve to ima svoje. Trpi me očigledno, mislim da je on jedina osoba koja bi me trpela. Ja njega ne trpim. Ne znam, mislim da je on jedina osoba koja bi mogla da istrpi moje hirove. To nije zaista lako. 

Kada su je novinari upitali da li je on njena srodna duša, pevačica je odgovorila:

- Nikad ne možeš da je reći da je to to. Kad si zaljubljen, uvek misliš da je to to, a ja mislim da jeste tako. Uvek su sva pitanja usmerena na svadbu. Sada sam fokusirana na pripremu koncerta, a za svadbu ćemo polako. Otom potom. - istakla je pevačica.

(Blic)