Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bejbi Lazanja zakazao DVA koncerta u Beogradu

Izvor: Nportal

27.09.2024.

10:23

"NIJE MI jasno kako sam uspeo ovo"

Hrvatski predstavnik na Evroviziji Bejbi Lazanja, najavio je dva koncerta u Beogradu te oduševio srpske fanove izjavom o glavnom gradu Srbije, koji je nazvao "NJujorkom Balkana".

BloombergAdria.com

 

"Osećam se jako uzbuđeno i počašćeno što mogu s bendom posetiti NJujork Balkana, kako često čujem da nazivaju Beograd. Od samog početka, odmah nakon Dore, dao sam puno intervjua za srpske medije i na tamošnjim televizijama se osećam kao kod kuće, pa evo konačno dolazim i tamo", rekao je za Blic.

Lazanja u Beogradu nastupa 27. i 28. septembra.

"Nije mi još jasno da sam u Beogradu uspeo da prodam ovoliko karata, ne dolazi mi do glave. Sve mi je tako apsurdno. Mogu račune da platim od sviranja, što pre nisam mogao, to mi je najveći benefit", istakao je muzičar, i dodao: "Baš sam verenici rekao da mislim da će ovde biti najbolji koncert, to je naše govorno područje. Jedva čekam da izađem na binu", rekao je Bejbi Lazanja, pa otkrio da li je u formi:

"Nekad sam imao 107 kila, pa sam počeo da se bavim sportom, pa sam smršao. Od 'Dore' sam se ugojio 10 kilograma!" kazao je on.

Espreso